Σάββατο 15 Μαΐου 2010

all my little words

στις μέρες που περνάνε αναζητώ όλες τις μικρές μου λέξεις που θα γίνουν μεγάλες. ξεχνιέμαι. έρχομαι και φέυγω. δεν είμαι σπίτι συχνά. το έξω με καλεί συνέχεια. οι άνθρωποι. οι φίλοι. οι ποδηλάτες. οι swingers. εγώ. εσύ. εσύ. με φωνάζεις έξω. ν' ανέβω ψηλά μαζί σου. μέχρι το ταβάνι. μέχρι το γείσο. σε μένα φωνάζεις, ε? δε σ' ακούω πάντα. να σ' ακούσω θέλω. συνήθισα αλλοιώτικα. λέξεις. σκέψεις. τίποτα καθαρό. τίποτα ευκρινές μέσα στο κεφάλι. μόνο το έξω. μόνο ο αέρας που αναπνέω. μόνο τα χρώματα. ανακατεύονται και γίνοται ένα. δε βρίσκω τις μικρές μου λέξεις. δε με νοιάζει να ξέρω ακριβώς ποιές είναι. να είναι εκεί παρέα μου. μια απροσδιόριστη ευτυχία αυτές τις μέρες. μυρίζω ζωή. όλα εκεί έξω. μαζί μου. κλείνω τα μάτια. πάνω σ' ένα ποδήλατο. σε μια μεγάλη κατηφόρα. χωρίς πετάλι. χαμογελάω. ανοίγω τα μάτια. βλέπω εικόνες να περνάνε από δίπλα μου. ναι μωρέ σαν αυτες που θέλω να δω. σαν αυτές από τις αγαπημένες μου ταινίες.

σάββατο 15 του μάη, έτος 2010





μου λείψατε κάποιοι από αυτήν τη γειτονιά...

10 σχόλια:

Livingathens είπε...

Προσοχή στη κατηφόρα φρένα!!!! Και εμάς μας έλειψες αλλά φωνάζουμε όλοι μαζί εκεί έξω!!! :)

Margo είπε...

ε ψιτ, καλά πας.. ανηφόρες κατηφόρες με χαμόγελο, με φίλους και ότι αγαπάς!
Άσε που η σκέψη έχει αναπάντεχη δύναμη, μη παραξενευτείς αν τελικά δεις αυτές ακριβώς τις εικόνες που θέλεις να δεις.. σκέψου τώρα να το κάναμε όλοι! :)
Φιλάκια πολλά

mermyblue είπε...

καλή μου, αγαπημένη συγχορεύτρια, βλέπουμε αυτά που θέλουμε τελικά κ όσα είμαστε τα βλέπουμε. κ εσύ είσαι ένα λουλουδάκι κ γι' αυτό γύρω σου βλέπεις λιβάδια. πολύ χαίρομαι που φυτρώσαμε κοντά ή που έφερε ο άνεμος το σπόρο μας κοντά και κοίτα να δεις τώρα που ενίοτε λιαζόμαστε μαζί.

επίσης το κομμάτι που έβαλες είναι όχι απλά πολυαγαπημένο, είναι λατρεμένο για μένα γιατί κάποιος μου είπε κάτι πολύ όμορφο μ' αυτό.

φιλάκια
ορθοπεταλιές και πολλές χορευτικές στροφές για σένα και τις σκέψεις σου.

(πού ήσουν χθες εεε; )

k είπε...

@Lefteris Savvidis
σ'αυτήν τη κατηφόρα δεν πιάνον τα φρένα! και μ' αρέσει τόσοοοοοο!!! shout out loud!!! αγκαλιές και φιλιά πεθυμησιάρικα!

k είπε...

@Margo
Ανηφόρες κατηφόρες... δε μασάμε!! λες να γίνεται όλο αυτό με τη σκέψη? χε! πω πωωωω! μου δωσες το καινούριο όνειρο γι απόψε! φιλιά πολλά Margo μου!

k είπε...

@mermyblue
έι σπόρε! κι εμένα μ' αρέσει που λιάζομαι μαζί σου!!! έι σπόρε! εσύ μου θύμισες το κομμάτι πρώτα! έι σπόρε!!! μην ξεχνάς κι εσύ το δίτροχό σου! έι σπόρε κους κους για χθες από κοντά!!:*

tomac είπε...

Ειναι ωραια να εισαι εξω και να ζεις να χαμογελας να τρεχεις και να παιζεις... Το εχουμε αναγκη πιστευω... Πολλες καλημερες και φιλια πολλα!!!

Μικρές ανάσες είπε...

Ένιωθα τον αέρα να φυσάει τα μαλλιά μου διαβάζοντάς σε....

Σε ευχαριστώ!!!

k είπε...

@tomac
στο χέρι μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες μας και να πηγαίνουμε κόντρα στο ρεύμα παρά τις τόσες δυσκολίες!! καλό βράδυ!

@Μικρές ανάσες
έφτασε μέχρι εκέι ο άνεμος, ε? είναι αυτός ο άτιμος... καλωσόρισες στο σπιτικό μου! :)

Μικρές ανάσες είπε...

Καλώς σε βρήκα!!!

Εξομολόγηση: σε διαβάζω καιρό...

Ωραίο πράγμα το αεράκι, καθαρίζει το μυαλό!!!!!!