Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

F for margo


Αυτή η γυναίκα-κορίτσι έχει κάπου σίγουρα κρυμμένο ένα μαγικό ραβδί. Μπορεί και κάποια ειδικά γυαλιά που κάνουν τον κόσμο να φαίνεται αλλοιώτικος. Δεν ξέρω... ίσως να είναι ακτινολόγος. Όχι από αυτούς με τις άσπρες στολές. Τους άλλους. Αυτούς που βλέπουν τα μέσα σου και χωρίς να έχουν αντικρύσει τα μάτια σου... καταλαβαίνουν τόσα. Όπλο της ισχυρό είναι πως μπορεί ν'ακούει. Είναι εκεί. Υποστηρικτική, γλυκειά, να σου μιλήσει, να σου δείξει ξανά τον κόσμο που μαύρισες. Κι έχει στον κήπο της πάντα κάτι να σε φιλέψει. Λουλούδι, ντομάτα... ότι κι αν σου δώσει από εκεί, είναι ξεχωριστό. Γιατί είναι προσεκτική μαζί του εξ' αρχής. Γιατί του χάρισε όλη την αγάπη της χωρίς να ζητά αντάλλαγμα. Εγώ μια μέρα θα φάω απ'τα γεμιστά της.

Ένα δυνατό δώρο για εκείνη. Ένας κόσμος που εναλλάσεται και δε μένει ποτέ στάσιμος. Ασπρόμαυρος γιατί η ίδια είναι τόσο χρωματιστή που δεν έχει ανάγκη από περισσότερο χρώμα.


f // photo k

3 σχόλια:

Margo είπε...

Πράγματι πολύ δυνατό το βίντεο.. όχι μόνο το βίντεο και όλα τ' αλλά.. και μην έρθεις τώρα που δεν έχω ντομάτες το καλοκαίρι να έρθεις...

Με συγκίνησες μικρό..

Πως να σ' αγκαλιάσω τώρα από εδώ μου λες;
Να μου προσέχεις πολύ..

maximus είπε...

Πολύ όμορφα λόγια και πιστεύω ότι της αξίζουν!

Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κι εγώ μια μέρα θα φάω από τα γεμιστά της :)

k είπε...

@Margo
καλοκαίρι λοιπόν!
επικονωνούμε εμείς και χωρίς αγκαλιές! ;)

@maximus
να κανονίσουμε το τραπέζι παρέα γατούλη! ;)