Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ


Βρέθηκα το σαββατοκύριακο σε ένα εκπαιδευτικό διήμερο του Ερυθρού Σταυρού. Μου θύμησαν τους τρέις σωματοφύλακες! Στον αριθμό διέφεραν μονάχα αισθητά! Εκεί έχουν μαζευτεί άνθρωποι που θέλουν να βοηθούν άλλους ανθρώπους χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Αφιερώνουν τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο για να εκπαιδευτούν και εν καιρώ να βοηθήσουν σε κατάσταση ανάγκης! ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ!



Τσίμπησα μάλιστα κι εγώ 1-2 μαθηματάκια που νομίζω πως θα ήταν καλό να τα γνωρίζουμε όλοι, γιατί πολλά συμβαίνουν... Όσο περισσότερα μαθαίνουμε τόσο πιο ασφαλή κάνουμε ο ένας τη ζωή του άλλου. Έμαθα τεχνητή αναπνοή. Και ξέρεις κάτι; Δεν είναι δύσκολο. Είναι απλό και μπορεί να σώσεις τη ζωή κάποιου. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να απεγκλωβίσεις κάποιον από ένα αυτοκίνητο! Σε μεγαλούπολη ζούμε! Τόσα συμβαίνουν! Μάθε το! Δεν είναι κόπος! Βάλτε κύριε υπουργέ τέτοιο μάθημα στο σχολείο!



Ήταν ωραία που λες εκεί. Μ' αρέσουν οι ομάδες που έχουν κοινούς στόχους. Μ' αρέσουν οι άνθρωποι που προσφέρουν ότι μπορούν (και το λίγο μας κάνει). Και παίξαμε, και γνωρίσαμε καινούριους ανθρώπους και ζήσαμε καινούριες εμπειρίες και γελάσαμε και γεμίσαμε μπαταρίες... και δεν πειράζει που δε λιώσαμε στο κρεβάτι το σαββατοκύριακο. Πήραμε πολλά περισσότερα. Ευχαριστούμε πολύ τα καλά κόκκινα ανθρωπάκια! Και στα δικά μας!



photos k

3 σχόλια:

Albert είπε...

#I was there 2!#
3 cheers for the good red people!!!

Ανώνυμος είπε...

μπράβο μπράβο!
πώς κάποιος δηλώνει συμμετοχή προκειμένου να μάθει;
πού και πότε;

k είπε...

Albert ο παλουκωμένος... χε χε χε...

Μπες στο site http://www.redcross.gr/ για αρχή. Περισσότερες πληροφορίες εντός εβδομάδας που θα με ενημερώσει κι εμένα φίλος καρδιακός και κοκκινάνθρωπος.

Την καλημέρα μου! Καλό μήνα! Φλομώστε τους!!